yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Bapları tercihe için;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısında kilit ve kol mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak düz belirlenmelidir.

Süflida en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Metres Mekanizması: Yangın bapları, yangın esnasında sabah akşam kapalı tutulmalıdır. Bir kapı yakın yahut yaylı menteşe bunu sağlamlar.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu kucakin, olanaklı olan en kesik sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak için önlem düzenınmaktadır.

Binalarda muayyen standartlarda mahal alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda yangın kapısı önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha şiddetli bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve henüz az onarım gerektirir.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu ovamızda;

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağ başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu rütbe bedduaşap kapının yasak olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını varlıkımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Report this wiki page